Et vellykket Vild med Vand arrangement er afhold i et fantastisk vejr, med god musik og glade mennesker og afslutter maj måned. Vi er nu gået ind i juni og det er svært at være pessimist når man kikker på DMI´s 9 døgns vejrprognose.

Det tynder godt ud i bådene der står på land.

Jan har haft ekstra travlt med bådhåndteringen i år ”isætning/optagning og flytning af både frem og tilbage”. Jan har stort set klaret opgaven alene, da den nye havneleder er under oplæring. Imponerende nok har Jan alligevel nået en del reparationsopgaver rundt omkring på marinaen. Bjarne har lagt store kræfter i, at gøre de grønne arialer på marinaen sommerklare! Så Vi og Vore gæster, kan nyde sommeren på marinaen.

På havnekontoret har der været godt gang i køb, salg, bytte og udlejning af bådpladser.

Her har Tove taget det store slæb! Da Tove både skulle passe bogføringen og oplærer den nye havneleder i køb, salg, bytte og udlejning. Jeg er taknemlig for den tålmodighed der er udvist, når enkelte handler har taget lidt længere tid end normalt.

Veje og stier er nu repareret og reetableret efter nedgravning af fiberen til vores udvidelse af vores internet.På bro-E har Bøgskov A/S monteret ny vandforsyning.

Vi håbede på at, DK Cranes, konstruktionsændringer på mastekranen havde afhjulpet problemet med wireren, der ind i mellem hoppede af! Men dette var ikke tilfældet.

Efter endnu et par besøg fra DK Cranes, håber vi det er lykkedes for dem, at få has på problemet. Den øgede indsats og et større fokus på rengøringen af toilet og badefaciliteter, ser ud til at have båret frugt! Vi har fået meget ros fra både gæster og fastliggere. Vi har dog fået én enkelt klage! Og den tager vi alvorligt. Vi forsøger hele tiden at opgradere rengøringen.

Det er nu tiden hvor antallet af feriegæster stiger, det er derfor vigtigt at huske og vende skiltet på grønt når I sejler ud. Sms så tidligt som muligt, når I ved hvornår i er hjemme igen, så skal vi nok vende skiltet til rødt.Kommunen har lavet asfalterede bump på Næsvej, hvilket er et ønsket tiltag! Bumpene er desværre af en højde, så folk vælger at bruge liftvejen til motorvej i stedet. L Vi håber ikke at nogen bliver kørt ned! Eller nogen kører ind i en arbejdende truck eller bådvogn.

Vi har nu taget hul på, at trække føringsrør på broerne til fiberkablet til det nye internet. Vi tør desværre ikke love en dato på, hvornår arbejdet med det nye internet er færdigt! Da dele af bro-F er i så dårlig stand, at vi har valgt at give bro-F første prioritet. Vi har i første omgang valgt, at skifte et helt fag, som består af en længde på 6 meter. Denne prioritering, på grund af sikkerhedsmæssige årsager. Grunden til at vi ikke allerede er i gang med bro-F er, at vi venter på tømmer fra leverandøren.

Havnekontorets åbningstider i perioden 01.06. – 30.06. 2016:

Mandag – torsdag: kl. 09.00 – 12.00 – Fredag: kl. 09.00 – 12.00 samt 16.00 – 18.00

Lørdag: kl. 10.00 – 12.00 samt 16.00 – 18.00 – Søndag: kl. 10.00 -12.00

Med venlig hilsen

Hilmer Storm
Havneleder

Der er lukket for kommentarer.